Van het NJV (Nederlands-Japanse Vereniging)

Enkele nieuwsberichten van de vereniging NJV, omdat de vereniging in 2018 60 jaar zal bestaan! 

2018 wordt een speciaal jaar: de NJV bestaat 60 jaar, de leeftijd waarop je aan je tweede jeugd begint volgens de Japanse traditie van kanreki. En dat is het vieren waard. Het hele jaar door zullen er verschillende jubileumactiviteiten zijn, door onszelf georganiseerd of in samenwerking met andere organisaties. Zet zondag 30 september 2018 in ieder geval alvast in de agenda. Dan vieren we onze verjaardag met een feestelijke middag in Hotel Okura Amsterdam.

WIJZIGING POSTADRES:

Per 1 december 2017 is het postadres van de NJV: Louis Pregerkade 254, 3071 AZ  Rotterdam.

VACATURES:

In verband met het voorgenomen vertrek van Erik van der Molen, zoeken wij een nieuw bestuurslid. Daarnaast zoeken wij één of meerdere leden die zich actief willen inzetten om de zichtbaarheid van de vereniging te vergroten:

Vacature: Bestuurslid Externe Communicatie
Naast de algemene bestuurstaken is het bestuurslid verantwoordelijk voor de portefeuille Externe Communicatie.
Taken:

  • Redactie nieuwsbrieven, website en social media.
  • Bijhouden van de evenementenkalender voor website en nieuwsbrief.
  • Het beantwoorden van vragen van het publiek.
  • Het ontwikkelen van een communicatiestrategie voor de Vereniging met het oog op ledenbinding en –werving en waarborging van de huisstijl.

Wij zoeken iemand met ervaring met websites en kennis van WordPress en Mailchimp of bereid om dit te leren. Bovengenoemde taken nemen enkele uren per week in beslag en zijn van groot belang voor de blijvende zichtbaarheid en groei van de NJV.

Vacature: Ondersteuner IT
Wij zoeken iemand met die de vereniging kan ondersteunen in het technisch beheer van ons domein njv.info, website en nieuwsbrieven. Belangrijkste taken zijn het onderhouden van onze WordPress site (backups, updates), en het aanmaken van online aanmeldings- en betalingsformulieren voor contributies en evenementen. Wij zoeken iemand met ervaring met WordPress, WooCommerce en Mailchimp. Deze taken zullen enkele uren per maand in beslag nemen.

Vacature: Redactielid
Wij zoeken een actief lid die het verantwoordelijke bestuurslid kan ondersteunen in de redactie van  nieuwsbrieven en website en social media activiteiten. Heeft (enige) ervaring met redactievoering en tekstopmaak en bij voorkeur ervaring met WordPress en Mailchimp of bereid om dit te leren.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen?
Wij horen graag van u via het mailadres: secretaris@njv.info

 

Bron: NJV – Nederlands-Japanse Vereniging: njv.info

‹ Terug naar overzicht