Cursus Japans koken – Leer pure en smaakvolle Japanse gerechten bereiden

Vereniging Tilburg Minami-Ashigara organiseert jaarlijks een kookcursus waarin u bijzondere Japanse gerechten leert bereiden met pure en verse ingrediënten. De cursus bestaat uit vijf kooklessen en wordt op zaterdagmiddag gegeven in een sfeervolle kookstudio.

De Japanse eetcultuur kenmerkt zich dooor eenvoud, oog voor detail en gebruik van ingrediënten in een zo natuurlijk mogelijke staat. Dit wordt beschouwd als de beste manier om te genieten van een intensieve smaakbeleving waarin elk ingrediënt tot zijn recht komt.

Japans diner
In de kookstudio van chef-kok Felix Frijters bereidt u onder zijn begeleiding verfijnde diners met bijvoorbeeld tataki van tonijn met qinoa, parels van komkommer en wasabi-yoghurt, in tempura gefrituurde ‘inside out’ sushi rolls met krab en zoetzure sojasaus en taugésalade van geschroeide biefstuk met waterkers en grapefruit. Na afloop van de kookles wordt het zelfbereide Japans diner gezamelijk genoten.

Data
Zodra de nieuwe cursus data zijn vastgelegd informeren wij u via de website en kunt u zich ook aanmelden. In het formulier onderaan deze pagina kunt u uw gegevens achterlaten zodat wij u per mail kunnen informeren.

Ga terug naar cursussen en scholen

 

Interesse Japanse kookcursus