VTM jongeren kookboek

VTM kookboek 2017 - vereniging Tilburg - Minami-Ashigara

VTM kookboek 2017

Het kookboek bevat een aantal recepten die we de afgelopen jaren met elkaar hebben bereid. Kleurrijke foto’s illustreren de heerlijke gerechten die uitgebreid staan beschreven, en die je stap voor stap eenvoudig zelf op tafel kunt brengen. Leuk om samen met je vrienden een Japanse avond te organiseren, en je te wanen in Tokyo. Je zult zien dat de gerechten verrassende smaken en geuren brengen.

Download het kookboek (PDF bestand): VTM kookboek
   
 
 
De Japanse keuken staat voor puur en dicht bij de natuur. Respect voor flora en fauna draagt elke Japanner in zijn hart. Wij zouden hiervan veel kunnen leren, want gezonde eerlijke voeding draagt bij aan een gezond leven. Met de groeiende vraag naar meer avontuur op het bord en naar vetarme en suikervrije producten, zoals sojabonen en verse groenten, is de Japanse keuken enorm in populariteit gestegen. Hierdoor zijn veel Japanse ingrediënten nu ook makkelijker verkrijgbaar in Nederland.
 
Ik hoop dat deze nieuwe activiteit van onze vereniging mag rekenen op een positieve reactie en dat je gevoel zult krijgen voor de
Japanse keuken.
 
Peter J.F. van Mierlo
 
Ga terug naar cursussen en scholen